Swedish Beauty Awards 2020 vinnarvecka, onsdag 22 april

Vilken inspirerande onsdag! Idag, onsdagen den 22 april, har vi korat sex vinnande produkter i Swedish Beauty Awards 2020.

Följande vinnare presenterades på Swedish Beauty Awards Facebook och Instagram:

Kl 9.00: Årets Schampo/balsam Frisör – Kérastase, Blond Absolu
“Genomtänkt och genialisk duo som ger gnistrande resultat. Lyxig hårvård för blondiner och silverrävar som vill hålla huvudet kallt.”

Kl 10.00: Årets Hårvård Frisör – Shu Uemura, Essence absolue universal balm
“Blankt och slätt hår blir resultatet av denna sköna, vårdande formula. En mirakulös multiprodukt som snabbt blir oumbärlig för knopp och kropp.”

Kl 11.00: Årets Styling Frisör – Olaplex, No.6 Bond Smoother
“Förtrollar det mest trilskande hår till ett slätt svall. Hårvårdsstylinghybrid med banbrytande teknologi är en efterlängtad genväg till drömfrisören.”

Kl 13.00: Årets Schampo/balsam Konsument – SACHAJUAN, Anti Pollution “Spaupplevelse som skapar salongshår hemma. Rengör mjukt på djupet och rättar till både känsliga hårbottnar och utsatta längder.”

Kl 14.00: Årets Styling Konsument – BUDGIE, The Dry Shampoo Foam
“Innovativt skum som på ett nytt sätt ger volym och förlänger tiden mellan tvättar. Det förhöjer ett färdigstylat hår utan att skapa kaos.”

Kl 15.00: Årets Hårvård Konsument – Ida Warg, Intense Moisture Hair Mask
“Finurlig förpackning för folk i farten. Innehållet är maxat med återfuktande ingredienser och den koladoftande inpackningen är mums för håret.”

Stort grattis till dagens vinnare!

Om Swedish Beauty Awards

Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. Varje år i april följer hela skönhetsbranschen, som omsätter drygt 20 miljarder kronor bara i Sverige, de svenska nomineringarna av det senaste årets produkter.

Föregående
Föregående

Swedish Beauty Awards 2020 vinnarvecka, torsdag 23 april

Nästa
Nästa

Swedish Beauty Awards 2020 vinnarvecka, tisdag 21 april