Swedish Beauty Awards 2020 vinnarvecka, tisdag 21 april

Wow, vilken tisdag! Idag, tisdagen den 21 april, har vi korat ytterligare sju vinnande produkter i Swedish Beauty Awards 2020.

Följande vinnare presenterades på Swedish Beauty Awards Facebook och Instagram:

Kl 9.00 Årets Svenska Produkt – Palina, Prowder
“En klassisk produkt i högteknologisk tappning som ger synligt resultat på huden. Förutom att den både håller huden matt och fyller på med fukt så fixerar den makeupen i timmar. En produkt vi drömt om är här!”

Kl 10.00 Årets Ansiktsbas över 250 kr – Ole Henriksen, Banana Bright Face Primer
“Med modern multifunktionell drömformula fixar det lättjobbade innehållet i denna tub inte bara fräschare ton, jämnare yta, fin lyster och perfekt fästgrund för din makeup. Du får dessutom en dos välgörande hudvård på köpet.”

Kl 11.00 Årets Ansiktsbas under 250 kr – MAKETHEMAKE, Niacinamide Soft-Focus Primer
“Genom ett nytt sätt att se på makeup höjer den här produkten sig över sina konkurrenter. När vården står i fokus kommer glowet naturligt och ger en bra grund till makeupen.”

Kl 13.00 Årets Mascara – Shiseido, ControlledChaos MascaraInk Black
“Här får du fransfröjd av högsta kvalitet – från det fjäderlätta receptet som fixar fantastisk volym på längden och tvären till den kurviga borsten som hjälper dig med finliret för en riktigt elegant och klumpfri finish.”

Kl 14.00 Årets Ögonmakeup – Depend, Micellar Make-Up Remover Pads
“Vår retrodesignade vardagshjälte gör det buslätt att svepa bort ögonmakeup utan gnid eller svid, tack vare modern micellärteknik.”

Kl 15.00 Årets Läpprodukt – MAC Cosmetics, Love Me Lipstick
“Det är lätt att förälska sig i läppstiftet, som med sin silkiga formula direkt ger underbar färg och fukt som håller hela dagen. Varje nyans är unik och ger en lyxig känsla på läpparna. Man kan inte säga annat än – we love you!”

Kl 16.00 Årets Nya varumärke i Sverige – BUDGIE
“Spännande och trendigt varumärke med innovativa produkter som lyfter vilket hår som helst till höjderna – utan att gräva ett djupt hål i plånboken.”

Stort grattis till samtliga vinnare!

Om Swedish Beauty Awards

Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. Varje år i april följer hela skönhetsbranschen, som omsätter drygt 20 miljarder kronor bara i Sverige, de svenska nomineringarna av det senaste årets produkter.

Föregående
Föregående

Swedish Beauty Awards 2020 vinnarvecka, onsdag 22 april

Nästa
Nästa

Swedish Beauty Awards vinnarvecka startade måndagen den 20 april!