Samarbetet mellan Voady och KoHF grundas på lika värderingar och en vilja att bidra till skönhetsbranschen

Nu går Voady in i ett samarbetsavtal med Kosmetik- och hygienföretagen, KoHF. Inom en snar framtid presenteras samarbetet och hur den digitala plattformen kommer att kunna ge tillbaka till skönhetsbranschen!

Voady strävar efter att förändra frisör- och skönhetsbranschen till det bättre med hjälp av anpassade digitala lösningar. I år är Voady stolt samarbetspartner till Swedish Beauty Awards, arrangerad av Kosmetik- och hygienföretagen, KoHF. Produkter är en stor del av frisörernas vardag och i plattformen tillhandahåller Voady, tillsammans med leverantörerna, produktinformation som frisörerna kan hämta direkt ur databasen. Precis som KoHF vill Voady säkerställa produkternas kvalitet och äkthet och tillsammans verkar de för att göra branschen mer hållbar med fler seriösa företag. 

– Genom vårt samarbete kommer vi framför allt bidra med idéer och digitala lösningar. I första hand kommer vi att fokusera på Look Good Feel Better och skapa möjligheter för frisörer och kunder att bidra till projektet, berättar Elin Sjöström, grundare av Voady.

Företagets operativa chef My Hillörn är snabb med att instämma. 

– Vi kommer att kunna skapa en större medvetenhet bland frisörer och kunder om KoHF:s humanitära program Look Good Feel Better där volontärer arbetar ideellt med att erbjuda makeupkurser för cancersjuka kvinnor. Vi ser fram emot att påbörja projektet, säger My. 

– Det är första året vi är samarbetspartners till Swedish Beauty Awards och det blev en spännande vinnarvecka på sociala medier när arrangemanget fick ställa om och bli digitalt. Vi ser mycket fram emot ett långsiktigt samarbete med KoHF och Look Good Feel Better, berättar Elin. 

– Vi är väldigt glada att vi fått till detta samarbete, vi delar samma grundsyn kring kvalitet och seriositet. Och att vi kan få det att gå hand i hand med förenklingar och förbättringar för frisörerna genom digital teknik och samtidigt öka möjligheten till stöd för vårt projekt ”Look Good Feel Better” känns klockrent, avslutar KoHFs VD Olof Holmer. 

Om Voady
Voadys plattform digitaliserar och effektiviserar frisörer, leverantörer och kunder. Företaget grundades 2018 och erbjuder en tjänst till frisörsalonger innehållande bland annat kassa, kalender, onlinebokning och lager med unika anpassningar för att öka lönsamheten och effektiviteten hos användaren. Till leverantörer erbjuder Voady lagerhantering direkt sammankopplad med salongernas lager vilket minskar administrationen, effektiviserar säljprocessen och ger unik statistik och möjlighet till uppföljning. Voady skapar tillväxt, lönsamhet och hållbarhet i frisörbranschen. 

Om Kosmetik- och hygienföretagen
Kosmetik- och hygienföretagen är en branschorganisation för företag som importerar, tillverkar eller marknadsför kemisk-tekniska konsumentprodukter som kosmetik och hygienprodukter, tvättmedel och rengöringsmedel. En av organisationens målsättningar är att öka omvärldens kunskap om den kemisk-tekniska branschen samt ligga steget före i hälso- och miljöfrågor. 

Om Look Good Feel Better
Look Good Feel Better är ett humanitärt program. Bakom programmet i Sverige står KoHF, Kosmetik- och hygienföretagen och ledande kosmetikföretag. Tack vare dessa företag kan Look Good Feel Better erbjuda kvinnor, som behandlas för cancer, kostnadsfria kurser om hudvård och makeup. Makeupkonsulenter ger professionell rådgivning och hjälper till att förebygga eller eliminera utseenderelaterade problem, som kan uppstå under behandlingen mot cancer.

Om Swedish Beauty Awards

Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. Varje år i april följer hela skönhetsbranschen, som omsätter drygt 20 miljarder kronor* bara i Sverige, de svenska nomineringarna av det senaste årets produkter.

* Drygt 20 miljarder SEK 2018 enligt Cosmetics Europe

Föregående
Föregående

Bonnier News i samarbete med Swedish Beauty Awards

Nästa
Nästa

Kosmetik- och hygienföretagen har korat vinnarna i Swedish Beauty Awards 2020