Swedish Beauty Awards vinnarvecka startade måndagen den 20 april!

Vilken fantastisk start vi fick på den här vinnarveckan! 💫

Juryarbetet har varit utmanande, med många fantastiska produkter har det varit en utmaning att enbart utse en vinnare i varje kategori. Av 116 nominerade produkter har vi idag korat sex stycken vinnare – och fler koras under veckan! 

Idag, måndagen den 20 april, presenterades följande vinnare på Swedish Beauty Awards Facebook och Instagram:

Kl: 9.00 Årets Ansiktshudvård under 200 kr – Skincity, Cooling Moisture Toner Stick
"Vi hurrar för idén att packa ph-balanserande och fuktbindande ingredienser i spillsäkert stift – en ovanligt cool vinnare!"

Kl: 10.00 Årets Ansiktshudvård 200-400 kr – Medik8, Lipid-Balance Cleansing Oil "Makeup och orenheter har noll chans mot snäll men supereffektiv oljekraft som lämnar huden len, ren och återfuktad. Hemligt vapen – hudstärkande lipider!"

Kl 11.00 Årets Ansiktshudvård över 700 – Skinbetter Science, Trio Rebalancing Moisture Treatment™
"En välsvarvad förpackning med ett väldigt välskräddat innehåll som inte gör dig besviken. Utsuddade linjer, återfuktning på hög nivå och en smidig lyster – wow."

Kl 13.00 Årets Ansiktshudvård 400-700 kr – Elizabeth Arden, Eight Hour Great 8 
"En skyddande och återfuktande kompis som passar lika bra på resan som i gymväskan eller i badrumsskåpet. En allt-i-ett produkt som ger dig mycket för pengarna – hela åtta fantastiska egenskaper."

Kl 14.00 Årets Serum under 600 kr – NIOD, Modulating Glycosides
"Här har du en hudvårdspärla som passar även den tunnare plånboken. Med sin fint formulerade mix av välgörare ger de sköna dropparna snabb lindring för hud som krisar och kliar. Huden skyddas, återfuktas och stärks för att kunna stå emot framtida utmaningar."

Kl 15.00 Årets Serum över 600 kr – Medik8, r-Retinoate Intense
"I en lyxig förpackning döljer sig denna magiska produkt med patenterad teknologi som ger ett överlägset föryngrande resultat och en enastående lyster. Dessutom har den en varm doft av vanilj som kombineras med citrusaromer. This is the new black!"

Vi ser fram emot resterande vinnarvecka!

Om Swedish Beauty Awards

Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. Varje år i april följer hela skönhetsbranschen, som omsätter drygt 20 miljarder kronor bara i Sverige, de svenska nomineringarna av det senaste årets produkter.

Föregående
Föregående

Swedish Beauty Awards 2020 vinnarvecka, tisdag 21 april

Nästa
Nästa

Beauty Gives Back